Denne blog

Dette er en blog om børnelitteratur, men også en blog om, hvad der ellers rører sig i min verden. En verden, der er domineret af litteratur, da jeg arbejder på et forlag og i min fritid ofte ses med en bog. Jeg holder af at læse, at skrive om litteraturen og at formidle, hvad jeg ved om den. Men det sker også, at jeg tager et par løbesko på og smutter en tur rundt om Damhussøen, at jeg ses i byen på en hyggelig cafe eller på min cykel på vej i biografen, i teatret eller lignende. Jeg holder af at bruge byen og af dens mange kulturelle tilbud. Jeg holder af at strikke, hækle og sy. At skabe og at nyde, hvad andre har skabt. Og mest af alt jeg elsker mine to børn.

Jeg er blog redaktør på http://laerervaerelset.dk, der primært henvender sig til dansklærere og (skole)bibliotekarer. En blog jeg opdaterer flere gange om ugen med nyt inden for børne- og ungdomslitteraturen, så denne blog vil være mere privat og indlæggene mindre hyppige, men jeg vil som minimum skrive en gang og sikkert også to om ugen.

 Alle kommentarer vil blive læst og dem, der kræver svar, besvares.

One thought on “Denne blog

 1. Hej Anette
  Jeg sagde jo, at jeg ville finde din blog i aften, og det er hermed gjort…omend det er blevet en smule sent. Og det er faktisk din skyld, at klokken nu render mod kl. 23.00 😉 Jeg har siddet et par timer og lavet en bogliste med samt listepriserne, og den liste har jeg sendt til vores viceinspektør, der står for Rosengårdskolens pengekasse. Jeg håber, at hun kan afse en ordentlig slat penge, for så vil jeg have opbygget en frilæsningsbogkasse til vores mellemtrinsklasser. Listen er som skrevet afsendt, og nu må jeg så bare vente på svar.
  Tak for et fint, levende og oplysende foredrag i dag.
  Fynsk lærer græder ikke….hvis hun modtager “Soldater græder ikke” med posten. Du får lige min adresse:
  Lisbeth Andersen, Kirsebærgrenen 245, 5220 Odense SØ, 23961721.
  Jeg mente, hvad jeg sagde: Du må gerne ringe/skrive, hvis du mangler forsøgsklasser på mellemtrinnet til et eller andet skørt eller mærkeligt.
  Mange hilsner
  Lisbeth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s