Om Anette

Jeg er født i Holbæk i 1971. Jeg har arbejdet på en farm i Queensland, Australien, sorteret post om natten og gjort rent på et hospital. Jeg er uddannet på Litteraturvidenskab i København. Jeg afsluttede med specialet: Astrid Lindgrens eventyrform. Jeg har været ansat på Center for Børnelitteratur fra 2000-2008. Først som forskningsassistent og videnskabeligmedarbejder og siden som ph.d. stipendiat. Jeg fik tildelt ph.d. graden i 2009 med afhandlingen Dansk børnelitteraturhistorieskrivning. Siden februar 2009 har jeg været ansat på Rosinante&Co som redaktions- og marketingsmedarbejder i B&U afdelingen (Høst & Søn og Forlaget Forum). Jeg er mor til to skønne børn.

8 thoughts on “Om Anette

 1. Hej Annette.
  Jag kunde inte hitta din e-mail men har funnit dig här, därför skriver jag från denna sida. Jag sitter här och filar på min avhandling och ser att en referens saknas. Om jag minns rätt så sa du någon gång att Mio på danska börjar på något ställe i Köpenhamn istället för Tegnerlunden i Stockholm. Kan du bekräfta det? Har du eventuellt också en skriftligt referens till detta?

  Hälsningar
  Sylvia (sln@slav.su.se)

  • Kære Sylvia, min mail er anetteoester@gmail.com. Det er rigtigt i begge danske udgaver af Mio min Mio er handlingen flyttet til Dk. Bosse bor på Gl. Kongevej og parken han sidder i er Frederiksberg Have. Flere ad navnene i normal verden er også ændret. Mail endelig, hvis du har flere spørgsmål. Jeg har tidligere skrevet artikel til Nedslag om oversættelse. Hilsen Anette

 2. Kære Anette

  Jeg hedder Emil. Jeg fylder 19 år om et par måneder og drømmer om at blive bog- og tegneserieillustrator. Jeg har altid interesseret mig ekstremt meget for tegning, og har tegnet selv og læst graphic novels tegneserier siden jeg var helt lille. Jeg planlægger at søge ind på Serieskolan i Malmø til næste forår, men føler samtidig at jeg er klar til seriøse opgaver. Jeg skriver derfor her for at vise dig nogle at mine ting og spørge dig om du måske kunne bruge mig til nogle illustrationsopgaver.

  Jeg afsluttet grundforløbet som webintegrator og er ved at afslutte grundforløbet som skiltetekniker på Roskilde Tekniske Skole. Dette har givet mig et godt kendskab til både Adobe Photoshop og Adobe Illustrator, og gør at jeg i dag arbejder med og kombinerer håndtegning og digital tegning.

  Normalt er min stil ret dyster, men jeg kan også tegne humoristisk og fortællende. Jeg tegner normalt op i hånden med pen og akryl og lægger derefter farver på i Photoshop.

  For nogle uger siden fortalte min far at han havde snakket med en gammel ven, Eline Mørch Jensen. Han havde vist hende nogle af mine tegninger, og hun foreslog at jeg kontaktede dig, fordi hun mente jeg var klar til at begynde at arbejde professionelt med bogillustrationer.

  Hvis du er interesseret, kan du prøve at kigge lidt på nogle af mine ting på emilsc.deviantart.com/gallery
  Der er de fleste af mine bedre tegninger.

  Jeg vil utrolig gerne være med til at lave en bog. Det betyder sådan set ikke så meget for mig hvilken slags bog det er, om det er handlingsillustrationer eller kun forsideillustration. Det der betyder noget er at jeg kommer i gang med at illustrere.

  Med venlig hilsen
  Emil Scharff Christensen

 3. Hej anette

  Vi er en lille gruppe på tre som studere mediesociologi på københavns universitet.
  Vi laver en opgave omkring The Wire og kunne tænkte os at finde 10 mennesker som har lyst en dag til at snakke om The Wire i en fokusgruppe.
  Stedet er københavn så hvis du har lyst og tid til at deltage må du gerne kontakte mig på annchanielsen@hotmail.com så kontakter vi dig med mere info.
  Tak for hjælpen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s