Washroom Outlaws – rengøring i en god sags tjeneste

Faaborgegnens Efterskole er klar til København – men er København klar til 116 Washroom Outlaws og Faaborgegnens Efterskole? Tja, det vil vise sig. Sagen er i hvert fald den, at 116 elever og 20 voksne fra Faaborgegnens Efterskole i dag drager mod København med skurebørster og spande.

Kl. 12.00 starter kampagnen “Washroom Outlaws” med rengøring af Rådhuspladsen. Inden arbejdet fortsættes i mindre grupper bliver skolens elever til et stort kor, der afsynger Nannas Afrika sang på trapperne til København Rådhus – “Hvis vi gi’r en hånd til Afrika – vi gi’r hvad vi har for din sag, Afrika.”

I den gode sags tjeneste skal eleverne skal derefter gøre rent på udvalgte steder, som fx Københavns Rådhus, Christiansborg osv. for at skabe fokus, og andre steder som ægte outlaws – without permission. Det er er Udkantsdanmark, der kommer til København, for at få styr på hovedstaden!

Dagen afsluttes forhåbentligt i Aftenshowet, hvor de 4 originale Washroom Outlaws giver studiet en god gang rengøring og fortæller om projektet, i mens de øvrige elever står udenfor og endnu en gang synger Nannas Afrikasang!

Hele dagen filmes af Faaborgegnens Efterskoles IT & Mediehold, der allerede har solgt rettighederne til TV Fyn, der dermed donerer et beløb til Danmarks Indsamling 2012.

De Originale Washroom Outlaws
De originale Washroom Outlaws er 4 elever fra Faaborgegnens Efterskole, der dannede gruppen for at gøre rent i den gode sags tjeneste. I den forbindelse skal der laves en filmoptagelse med produktionsselskabet STV torsdag d. 19. januar kl. 11.00 i Svendborg Idrætscenter, hvor The Washroom Outlaws skal pudse pokal, støvsuge kanin og pudse basketsko! Indslaget bliver en god reklame for arbejdet med at støtte en god sag.

Samarbejdet bliver til et filmet indslag i det store indsamlingsshow på DR1 lørdag d. 3. februar.

Jeg synes, det er et fedt initiativ. En anderledes og sjov happening i en rig god sags tjeneste.

Se Wahroom Outlaws video og send sms med teksten “stem 53” til 1212, så støtter du Danmarks indsamlingen med 20,- kr. via efterskolernes indsamling.

Se mere her og her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s