Er du medlem af IBBY Danmark?

Selskabet for børnelitteratur, IBBY Danmark er et unikt netværk for alle, der beskæftiger sig med børne- og ungdomslitteratur såvel nationalt som internationalt. Selskabet er den danske afdeling af den internationale organisation InternationalBoard onBooks for Young People. IBBY Danmark udgiver fire gange om året bladet Klods Hans. I Klods Hans kan du læse om nyt inden for børnelitteraturen, om foreningens aktiviteter, om det nordiske samarbejde, indstillinger til priser og udstillinger og der indkaldes til den årlige generalforsamling via bladet. IBBY afholder fyraftensarrangementer og indstiller B&U illustratorer og forfattere til internationale priser etc. I det nyeste nr. af Klods Hans kan du bl.a. læse Jakob Stegelmanns takketale fra da han fik Klods Hans prisen i april, Kirsten Bystrups hyldest til Ib Spang Olsen, der fyldte 90 år i sommer og Line Beck Rasmussens analyse af Halfdans ABC og Marianne Iben Hansens A B kom og C.

Er du interesseret i børnelitteratur og/eller vil du gerne støtte foreningens arbejde, der 100 % er på frivillig basis, kan jeg kun opfordre dig til at blive medlem.

Besøg IBBYs blog her.

Meld dig ind i Selskabet for Børnelitteratur, IBBY Danmark:
Skriv til ibbydk@gmail.com
Årligt kontingent:
Private kr. 250
Pensionister/studerende kr. 175
Institutioner/firmaer kr. 650

Som medlem modtager man 4 numre af Klods Hans-bladet om året og man bliver inviteret til cafémøder, medlemsmøder, generalforsamling og Klods Hans-prisoverrækkelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s