Storbyhygge og tango

I går var jeg ude med en kær og rigtig god veninde. Vi havde ikke en fastlagt plan. Havde blot lyst til at ses, sludre, nyde byen og det gode vejr. Vi endte på Ofelia Beach. En super hyggelig strandbar i forbindelse med Skuespilhuset. Det var vidunderligt at sidde der på træterrassen imellem Skuespilhuset og kanalen. Stemningen var fantastisk og maden god, måske en smule dyrere end almindelig cafepriser, men ikke meget og det var det værd. Det viste sig, at der hver fredag er tangoaften fra 18.30-23.30. De første par timer med undervisning, derefter fri dans. Vi dansede ikke, men nød stemningen og den danske sommer, når den er bedst. Og blev atter bekræftet i, hvor meget vi holder af storbyen. København er bare dejlig og det er en sand fornøjelse, som havnefronten endelig er begyndt at blive udnyttet til formål som dette. Tak for en vidunderlig aften i godt selskab i dejlige omgivelser.

Reklamer

One thought on “Storbyhygge og tango

 1. Hej Annette,

  dejligt at læse at du og din veninde synes så godt om Tango & Grill at Ofelia Beach.

  Sammen med Henrik Uldall stod jeg for undervisningen denne aften fra 18.30 til 19.30. Bagefter spillede jeg til næsten kl 23.30 op til tango dans.

  Et glimt af denne aften prøvede jeg at indfange med en lille videoklip: http://tanzbar.dk/video-ofelia-beach-copenhagen/.

  Jeg krydser fingrene at du og din veninde snart tager det næste skridt og vi ses snart på dansegulvet.

  Mange hilsener
  Bärbel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s